Back office anställd (heltid)

2019-05-10

Vi utökar vår backoffice och söker en heltidsanställd till vårt team som för tillfället består av tre personer. Arbetsuppgifterna består av mångsidigt administrativt arbete, kundservice samt uppgifter gällande placeringsfondernas värdeberäkning.

Som person värdesätter vi att du är öppen och utåtriktad samt har lätt att kommunicera, eftersom vi jobbar i ett öppet kontorslandskap. Vi ser gärna att du är noggrann och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en lämplig utbildning, gärna inom ekonomi. Arbetet förutsätter mycket goda kunskaper i svenska och vi förväntar oss goda kunskaper även i finska och engelska.

Vi önskar att personen i fråga kunde börja så snabbt som möjligt eller enligt överenskommelse.

Vänligen skicka en fritt formulerad ansökan med löneanspråk till patrik.wickstrom@fondita.fi senast den 31.5.2019. För närmare information eller frågor vänligen kontakta Patrik Wickström, tfn 09-66898915 dagligen mellan kl. 12-14. 

Fondbolaget Fondita Ab är ett självständigt fondbolag med fokus på fondförvaltning av mindre och medelstora bolag på den nordiska och europeiska aktiemarknaden. För tillfället är vi 10 anställda vid kontoret på Alexandersgatan 48 i Helsingfors.

Våra fonder