Förstärkning till Fonditas förvaltningsteam

2021-06-21

Janna Haahtela

                                                                                    Bild: Janna Haahtela

Vi har glädgen att meddela Janna Haahtela ansluter sig till Fonditas förvaltningsteam från och med denna höst. Janna är ekonomiemagister från Hanken, Svenska handelshögskolan i Helsingfors och är certifierad finansiell analytiker (CEFA) samt certifierad ESG-analytiker (CESGA). Janna kommer närmast från Aktia där hon har jobbat som portföljförvaltare sedan 2014 med fokus på europeiska aktier och ESG-investeringar.

”Janna har lång erfarenhet av aktier och särskilt djup insikt i ESG-investeringar som passar väl in i vår filosofi. Jag är helt övertygad om att Janna kommer att passa bra in och stärka vårt team. Vi är glada att välkomna henne till Fondita! ” säger Markus Larsson, VD och portföljförvaltare.

”Jag är väldigt glad att bli en del av Fonditas framgångsrika portföljförvaltning. Jag har alltid uppskattat Fonditas fokus på aktivt förvaltade nordiska och europeiska aktiefonder och tror att mitt genuina intresse för ansvarsfulla investeringar med fokus på högkvalitativa tillväxtföretag kommer att komplettera teamet på ett bra sätt” säger Janna.

Våra fonder